вторник, 24 май 2016 г.
РЕВАНЕ
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
4 яйца
1 ч.чаша захар
1 ч.чаша олио
1 бакпулвер
2 ванилии
1 щипка сол
2 ч.чаши брашно
ЗА СИРОПА:
4 ч.чаши вода
2 ч.чаши захар
сок от лимон
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Разбиват се яйцата със захарта. Добавя се
постепенно олиото, ванилията, щипка сол и накрая
брашното с бакпулвера.
Разстила се равномерно с намазнена лъжица
в тавичка, която предварително е намаслена и набрашнена.
След изпичане се залива със студено разбъркан
сироп с лимонов сок без да се чака да изстине реването.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар