вторник, 24 май 2016 г.

РЕВАНЕ



                                                        НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

                                           4 яйца
                                           1 ч.чаша захар
                                           1 ч.чаша олио
                                           1 бакпулвер
                                           2 ванилии
                                           1 щипка сол
                                           2 ч.чаши брашно


                                                        ЗА СИРОПА:
                                           4 ч.чаши вода
                                           2 ч.чаши захар
                                           сок от лимон


                                                        НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

                                           Разбиват се яйцата със захарта. Добавя се
                           постепенно олиото, ванилията, щипка сол и накрая
                           брашното с бакпулвера.
                                           Разстила се равномерно с намазнена лъжица
                           в тавичка, която предварително е намаслена и набрашнена.

                                           След изпичане се залива със студено разбъркан
                           сироп с лимонов сок без да се чака да изстине реването.

                                          

Няма коментари:

Публикуване на коментар