неделя, 28 октомври 2012 г.
ЗАПЕКАНКА
Продукти:
200 гр. хамбургски салам
4 яйца
100 гр. сирене
2 супени лъжици брашно
щипка сол
20 мл.олио
Приготвяне:
Нарязваме салама на дребни парченца,
натрошаваме сиренето, разбиваме яйцата. Всичко се
смесва и обърква. Добавяме по малко от брашното
докато се получи еднородна смес. Слагаме щипка сол.
Загряваме 10 мл.олио в тиган с незалепващо
покритие и изсипваме половината смес. Изчакваме да
се зачерви отдолу и с шпатула обръщаме обратно.
От сместа се получават 2 запеканки.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Това "Запеканка" ти ли си го измисли, или така се казва наистина, щото звучи малко странно :)
ОтговорИзтриване