вторник, 23 октомври 2012 г.
ПАНИРАН КАШКАВАЛ
Когато не разполагате с много време за приготвяне
на обяд, Ви предлагам да си панирате кашкавал.
Необходими продукти:
200 гр. кашкавал на плочка
1 яйце
30 гр.галета
30 гр. царевичен гриз
щипка сол
Приготвяне:
Първо си нарязваме кашкавала на 2 правоъгълника
и по диагонал да стане на триъгълници. Разбъркваме галетата
и царевичния гриз. В отделна чинийка разбиваме яйцето с
щипка сол.
Загряваме на котлона олиото в тиган и пържим
потопения в яйце и галета кашкавал.
Това е всичко.
Бързо,лесно и вкусно.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар