вторник, 23 октомври 2012 г.

ПАНИРАН КАШКАВАЛ





                                  Когато не разполагате с много време за приготвяне
                                   на обяд, Ви предлагам да си панирате кашкавал.

                                  Необходими продукти:

                                   200 гр. кашкавал на плочка
                                   1 яйце
                                   30 гр.галета
                                   30 гр. царевичен гриз
                                   щипка сол

                                    Приготвяне:

                                    Първо си нарязваме кашкавала на 2 правоъгълника
                 и по диагонал да стане на триъгълници. Разбъркваме галетата
                 и царевичния гриз. В отделна чинийка разбиваме яйцето с
                 щипка сол.
                                    Загряваме на котлона олиото в тиган и пържим
                потопения в яйце и галета кашкавал.
                                    Това е всичко.
                                    Бързо,лесно и вкусно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар