петък, 26 октомври 2012 г.
ЗАДУШЕНИ ПИЛЕШКИ СЪРЦА
Продукти:
500 гр. пилешки сърца
1 глава лук
1 кафена лъжичка черен пипер
1 кафена лъжичка червен пипер
50 мл.олио
1 чаена лъжичка соев сос
Приготвяне:
Разрязваме сърцата на 2 и ги почистваме
от кръвта.Измиваме ги и ги оставяме да се отцедят
за 15 мин.
Нарязваме лука на полумесеци и разделяме
на ивички.
Загряваме олиото в тиган и изсипваме сърцата
добавяме сол на вкус и черния пипер. Пържим само 2
минути и слагаме капак да се задушат и омекнат . Когато
са готови изсипваме лука и оставяме тигана отворен
като разбъркваме докато се изпари водата и останат на
олио. След като поистинат леко се добавя соев сос. След
сервиране се поръсва с червен пипер.
Става бързо и вкусно, опитайте!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар