петък, 26 октомври 2012 г.

ЗАДУШЕНИ ПИЛЕШКИ СЪРЦА






                                          Продукти:

                               500 гр. пилешки сърца
                               1 глава  лук
                               1 кафена лъжичка черен пипер
                               1 кафена лъжичка червен пипер
                               50 мл.олио
                               1 чаена лъжичка соев сос

                                           Приготвяне:
                          
                               Разрязваме сърцата на 2 и ги почистваме
           от кръвта.Измиваме ги и ги оставяме да се отцедят
           за 15 мин.
                              Нарязваме лука на полумесеци и разделяме
           на ивички.
                             Загряваме олиото в тиган и изсипваме сърцата
           добавяме сол на вкус и черния пипер. Пържим само 2
           минути и слагаме капак да се задушат и омекнат . Когато
           са готови  изсипваме лука и оставяме тигана отворен
           като разбъркваме докато се изпари водата и останат на
           олио. След като поистинат леко се добавя соев сос. След
           сервиране се поръсва с червен пипер.
                             Става бързо и вкусно, опитайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар